Elérhetőségünk: (1) 228 7833 - E-mail:

Kik vagyunk?

Társaságunk 1986- óta van jelen a hazai távközlési hálózatépítés, tervezés területén, a vállalkozás 1993-ban alakult át Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Tevékenységünk felöleli a kapcsolástechnikai eszközök telepítésének kivételével a hálózat építés-tervezés egészét úgy réz, (hagyományos és koaxiális) mint optikai vezetõjû kábelek tekintetében. Partnereink igényeinek megfelelõen építünk „kulcsra kész” hálózatokat (tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, átadás, a használatba vételi engedély megszerzésével bezárólag), vagy kizárólag a kivitelezést illetve a tervezést végezzük el.

A kivitelezési munkákat a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt dolgozóink végzik el. Geodétánk és tervezõink korszerû számítógépes hálózaton és plotteren végzik munkájukat. A vállalat tevékenységének 90 %- át közbeszerzési illetve társasági meghívásos pályázatokon nyeri el.

Folyamatosan törekszünk megrendelõink számára a lehetõ legjobb minõségû szolgáltatást nyújtani, amelynek eredményességét tükrözi, hogy a Magyar Telekom Nyrt. az 1999 és 2005 években az „Év Beszállítója” címet adományozta cégünknek, illetve a beszállítói minõsítésekben a Hál-Ép Kft., mint „Ajánlottan alkalmas” minõsítéssel szerepel a nyilvántartásokban, továbbá a megrendelõinktõl kapott referencia igazolásokban jó minõsítéssel szerepelünk.

Célunk, hogy feladataink kiváló minõségi teljesítésével váljunk a magyar távközlési hálózatépítés egyik legeredményesebb cégévé. Ennek megvalósítása érdekében olyan hatékony minõségirányítási rendszert kívánunk mûködtetni, amely garantálja szolgáltatásaink és termékeink állandó, kifogástalan minõségét. Ennek fontos eszköze az ISO 9001:2000 és ISO 14001:1996 szabványok szerinti integrált minõség és környezet irányítási rendszer, amit vállalat egészére vonatkozóan bevezettük. A társaság tanúsítása 2002. január 08-án megtörtént.

Kialakítottuk a minõségirányítási rendszer mûködtetésének és karbantartásának személyi és tárgyi feltételeit. Tevékenységünk középpontjában a vevõ áll. Törekedünk arra, hogy vevõink igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Törekszünk a gyors, pontos, minõségben megfelelõ munkavégzésre, a megrendelõk minél nagyobb megelégedettségére. Elvárjuk dolgozóinktól hogy a minõségpolitikai céljaink eléréséhez a személyes tudásukkal és felelõsségükkel járuljanak hozzá. Ennek megvalósítása érdekében a vezetés minden szinten támogatja és megköveteli a folyamatos képzést.

Tevékenységeink

Hálózatépítés 100%
Tervezés, Engedéllyeztetés 80%
Szolgáltatás létesítés 95%
Üzemeltetés 90%

Legutóbbi Munkáink

Elérhetőségünk

Hál-Ép Kft, Budapest, Rókales u. 2/A Phone: +36 1 228 7833 Web: www.halep.hu
Back to Top