Elérhetőségünk: (1) 228 7833 - E-mail:

Impresszum

A honlap fenntartója:

Hál-Ép Kft.

Székhely: 2045 Törökbálint, Ady Endre u. 54.
Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 095068
Adószám: 10869907-2-13

Elérhetőség:

Levélcím: 1223 Budapest, Rókales u. 2/a.

Telefon: +36 1 228 7833 |+36 1 228 7834

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Hál-Ép Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Hál-Ép Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Hál-Ép Kft.  weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Hál-Ép Kft. jogosult.

A Hál-Ép előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Hál-Ép azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Hál-Ép weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Hál-Ép Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Hál-Ép Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Hál-Ép Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Hál-Ép Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Hál-Ép Kft. kifejezetten kizárja.

A Hál-Ép Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Hál-Ép Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Legutóbbi Munkáink

Elérhetőségünk

Hál-Ép Kft, Budapest, Rókales u. 2/A Phone: +36 1 228 7833 Web: www.halep.hu
Back to Top